Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Syvään hengityksen aikaa

Share |

Torstai 31.5.2018 klo 1.57


31.5,2018

Toukokuun viimeiselle vuorokaudelle kierähdettiin tunti sitten suuren täyden kuun loisteessa. Me matkaamme kohti kotia vielä kahden ja puolen tunnin ajan. Koen täyden kuun voiman hyvin lempeänä ja suojaavana kun se valaisee tietämme. Viime viikot olemme jälleen nähneet niin monia teitä. Uuden kuun aikaan olimme vielä Ruotsin puolella ja nyt palaamme Pohjanmaalta.
Göteborgissa olimme viikon tulkintoja ja hoitoja tehden, sekä opetusta ja tietoa jakaen. Meillä oli siellä pari info-iltaa tästä putsausmetodista ja liitimme siihen tällä kertaa myös ajatuksia Illuminatista sekä siitä, miten positiivisella tavalla taistella sen voimaa vastaan. Yllätyksemme oli melkoinen, sillä se tavoitti monia uusia sieluja. Idea uusien työkalujen tuomiseen negatiivista eliittiä vihaaville, tuli Göteborgilaiselta ystävältämme, joka siellä päässä kokoaa ihmisiä yhteen putsityön merkeissä. Iltojen aikana kerroimme Hicsin avulla, miten kaikki se viha, jonka ihmiset kohdistavat negatiivista eliittiä, Illuminatia kohtaan, vain lisää niiden voimaa, jotka maailmaamme hallitsevat. Sanomamme otettiin hienosti vastaan, kiitos siitä Valon Auttajillemme, jotka ohjasivat iltojamme hienosti. Jälkeen päin kuulimme, että aiheemme oli laitettu laajastikin merkille. Ehkäpä astuimme varpaille, jotka vielä saattavat antaa kuulua itsestään. Luotamme suojaukseemme ja jatkamme työtämme.

Tiedon jakamisen lisäksi vierailimme monissa energiapisteissä, joista muutamat olivat aivan upeita. Ley-linja piste, joka tuli suoraan Stonehengestä, sekä ikimetsä-alue öljynjalostamojen välissä! Muutama keskiaikainen kirkko kytkettiin Kultaiseen verkkoon ja jatulintarhan mustan magian voima puhdistettiin yhteisvoimin. 
Sydän on niin kiitollinen tästä työstä, joka yhdistää, sitoo yhteen ihimisiä yli rajojen ja kielimuurien. Palaamme jälleen syyskuussa jatkamaan yhteistyötä Göteborskien kanssa.

Matkamme rapakon taakse poiki myös tämän iltaisen lähtömme Unkariin. Unkarissa, Budabestin ympäristössä vietämme seuraavat viisi päivää. Sielläkin on sieluja, jotka kaipaavat näitä todellisia työkaluja omaan henkiseen etenemiseensä. Teemme nyt Unkariin ensimmäisen vierailumme ja sen aikana käymme myös sen maan upeissa energiakohteissa. Nepalilaisten buddhalaismunkkien vuonna 2005 julkistaman pyhän tiedon mukaan Unkarissa sijaitsee Äitimaan varjeltu todellinen sydänchakra. Se on myös tutustumiskohteemme. Odotamme pian alkavaa matkaa innolla ja ehkäpä matkakertomustakin seuraa.

Kello on puoli 2 yöllä ja viimeisten kilometrien aikana on eteemme pomppinut monia läheltäpiti nelijalkaisia. Enkelisuojaus ja kupla auton ympärillä ovat todellakin tarpeen. Väsymys ei kummallakaan vielä onneksi paina, vaikka takanakin on lyhyesti nukuttuja öitä ja monia tapaamisia ja hoitosessioita. Jälleen kerran toteamme, ettei tätä työtä ja tahtia jaksaisi omilla voimilla eikä ilman jatkuvaa energiatukea ylhäältä. Tiedämme kyllä vanhastaan, että kun työputki heikkenee kotiin päästessä, keho ilmoittaa kyllä itsestään. Juuri nyt ei lepoon ole paljon aikaa, sillä viimeistään kahdelta iltapäivällä on startattava Helsinki-Vantaata kohti. 

Me olemme siitä siunattuja, että ympärillämme on monia ihania, uupumattomia työmme tukijoita. Kun muutama päivä sitten tuli varmistus, että lähdemme työn kanssa Budabestiin, oli kotisivuillemme jo parin tunnin päästä valmiina englanninkieliset käännökset tärkeimmistä linkeistä. Myös blogitekstit ym. kääntyvät nopeasti ruotsin kielelle, siitäkin pidetään huolta. Meitä ja tätä työtä tuetaan niin monella, pyyteettömällä tavalla, että voimme vain nöyrästi kiittää teitä kaikkia.
Kaikki tällainen vahvistaa koko ajan yhteistä päämääräämme, joka tähtää maailman muuttumiseen, kaikkien hyväksi, vain ottamalla vastuun omasta värähtelystään. 
Jokainen tuo oman osaamisensa, tärkeän panoksensa eikä kenenkään osa ole toista vähäisempi. kaikkia tarvitaan..

Jälleen kerran on aika keskittyä hengittämään syvään ja vahvistamaan läsnäoloa hetkessä.
Syvähengitys ja oman hengityksen seuraaminen sen jälkeen on parasta meditaatiota. Hetkessä oleminen taas avaa tietoisuutta omiin värähtelyihin ja niiden tunnistamiseen.
Pari viime kuukautta on kollektiivinen ajatuskenttä ollut hyvin vahva ja samalla myös siinä olevat ohjelmoinnit. Omat ajatukset ovat siis helposti voineet ohjautua ulkoapäin, ihan huomaamatta. Rahahuolet, pelot, ahdistus, välinpitämättömyys mm. ovat tyypillistä kollektiivienergiaa, joka laskee värähtelyä aktivoituessaan. Jos ei ole varma, mistä ihmeestä nämä oudot, ikävät ajatukset omaan päähän tunkeutuu, voi aina henkisten lakien mukaisesti mielessään käskeä kaikkia ylimääräisiä, ei omaan kenttään kuuluvia negatiivisia energioita poistumaan. Valon, Jumalan nimeen, kolmeen kertaan toistaen, on negatiivisen poistuttava. Samoin jos omasta mielestä lähtee negatiivinen ajatus johonkin kohteeseen, sen voi vetää takaisin mielessään anteeksi pyytämällä. Näin ei saastuta muita, vaan ottaa vastuun omista kököistään.

Tulossa on kesäpäivän seisaus 21.6. klo 13.07 suomen aikaa. Jälleen kerran voi avautua vastaanottamaan suuren keskusauringon voimaa. Teemana on jumalallinen yhteys, Jumalan ääni minussa. Odotamme voimallista vuodatusta. Suosittelemme yhteenliittymistä jossain pyhemmässä pisteessä, missä jumalallinen voima vielä vaikuttaa. Avoin, vilpitön ja luottavainen etsijän sydän on paras mahdollinen astia tuolle virtaavalle voimalle.
Puhdasta, hyvää keskikesän hetkeä kaikille! On syvään hengityksen aika.