Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietäjän tarinoita

Syyskuu on mahdollisuus!

Share |

Tiistai 17.9.2024 klo 20.27 - Eija


Onnettomana totean, että olen tässäkin asiassa nyt melkoisen myöhässä. Todellakin kesän loppu tuon Euroopan matkamme jälkeen on ollut minulla kehoon palaamista päivä toisensa jälkeen. Kehollinen "romahdus" ja sitä seuranneet oireet ja niiden tutkiminen ovat vieneet paljon huomiota. Edelleen prosessi on kesken, mutta sen näen nyt, että juuret johtavat vuoden takaiseen sairastamisvaiheeseen. Viime syksynä influenssat ym ja niiden jälkitaudit jättivät jälkiä, joiden ääntä en aiemmin pysähtynyt kuuntelemaan. Nyt on ollut aika & pakko jäädä sen äärelle. Myös yhteisömme tulevaisuuteen liittyvät asiat ovat olleet intensiivisiä ja vaatineet huomiota ja voimavarojani lähes joka päivä, mutta siinä on nyt suunta kääntynyt helppoon virtaukseen.  Siltikin harmittelen sitä, että matkablogini jäi täysin kesken. Palaan siihen varmasti, mutta milloin, sitä en vielä osaa sanoa. Teen parhaani kehoni ja blogini kanssa. 

Mutta! Tämän viikon on kuunpimennys kolkutellut tietoisuuttani jo muutaman viikon ja tuonut sen energioita ja ennen kaikkea mahdollisuuksia näkyvästi ja ihanasti esille. Kiitos! Sillä nyt on vihdoin kääntymässä tämän vuoden paras aika esille, jos niin sen tahdomme vastaanottaa. On solmujen avautumisen aika, joka tuo esille epäselvyyksien ja epävarmuuden jälkeen kirkkauden, joka valaiseen polun selkeästi. Taistelu, jota monella taholla on tänä karmallisena vuotena koettu, kääntyy sekin vapaudeksi ja uudeksi aluksi. Jos emme jää vellomaan menneeseen, saamme kokea yhä suurempaa henkistä avaraa tilaa. Vihdoinkin. Toki sitä ennen kaikki ne epärehelliset, valheelliset ja harhaiset elementit elämässämme nousevat uhmakkaana esille, jotta ne hyväksyttäisiin ja parannettaisiin totuudella ja valolla. Saattaa siis olla, että pientä draamaa voidaan tarjota, mutta rehellisyys ja totuudellisuus itselle on ainoa avain sen työstämiseksi. Vanha tarina ei enää uppoa, eikä valhe, johon joku vielä tahtoisi piiloutua. 

Kuunpimennyksen h-hetki herkässä kalojen merkissä on Suomessa 18.9.2024 klo 5.44. Sen hetken tietoinen vastaanottaminen, avoimena, rehellisenä ja herkkänä, tuo kaivatun uuden alun ja sumuisten solmujen sijaan selkeyden elämäämme. 
Tämä uuden alun energian voimistuminen jatkuu ja saa vahvistuksensa 22.9. syyspäiväntasauksena, jolloin on myöskin hyvä olla kuulolla ja kanssaluomassa vahvaa sydänenergiaa. Suomessa tuo hetki on 22.9. klo 15.43. 

Syyspäiväntasaus teemat ovat myöskin ihania. Sydänkeskus, sydäntietoisuudesta käsin luominen on nyt ihmiskunnan korkeampi suunta, jota me alamme vahvistaa ja tuoda maailmaan. Se tapahtuu, kun pystymme yhä suuremmassa määrin elämään rakkaudesta käsin vaikka konkreettinen maailma ympärillämme näyttäisi millaiset kasvot tahansa. Kun muistamme pyhän sydämemme ja pyrimme rakkauteen ja hyvään lähimmäisyyteen, saamme hiljalleen käyttöömme elämän luovan voiman, jota lahjana kannamme. 
Joillekin sieluille tämä ajanjakso tuo mahdollisuuden itsensä päivittämisen kautta luoda itsensä uudelleen. Kiitollisuus elämälle on tässä avaimena. Ja toki myös selkeä päätös kulkea uutta kohti vahvempana ja sydämessään pysyen. 

Nämä tämän ajan virtaukset vievät meidät vielä rengasmaiseen auringonpimennykseen 2.10., ja se nähdään jälleen muualla kuin täällä pohjolassa. Kuitenkin voimme yhdistyä siihenkin tapahtumaan olemalla henkisesti kuulolla. Pimennyksen ajankohta on klo 18-24 välillä ja syvin hetki on noin  21.45 Suomen aikaa. 

Tämän pimennyksen teemoista tärkein ja ihanin on äidillisen lempeän ja rakkaudellisen läsnäolon kautta muiden ihmisten kohtaamisen tärkeys. Selkeästi tämä vuotuinen auringonpimennys jatkaa jo edellekerrottua uutta ja rakkaudellista teemaa. Sydäntietoisuus ja siellä levollisena pysyminen voi todellakin muuttaa omaa elämää ja suhteita muihin ihmisiin ja ympäröivään maailmaan.
Mentaalitason kautta tulevat työkalut ovat edelleenkin paikallaan, mutta suuren Mestari Jeesuksen tuoma puhtaan sydämen muuntava voima vahvistuu nyt suuresti näiden tapahtumien myötä. Jo tuolla Euroopan matkallamme tämä voima minulle näytettiin ja pieni  yhdistyminen Jeesuksen Pyhän Sydämen energiaan avasi omaa sydäntäni ennen kokemattomalla tavalla. Sitä ei ole tarpeen edes yrittää selittää, tärkeää on vain se, että me uskomme sen olevan mahdollista. Liittymällä oman sydämemme kaipauksella tähän rakkausenergiaan, voimme hiljalleen alkaa kokea hengen tason muutosta, joka yhdistää nyt sieluja ympäri maailman. Anteeksianto ja sydämessä pysyminen tuovat sitten aikanaan myös konkreettista tulosta maailmaan, jossa fyysisellä tasolla nyt elämme.

Iso osa omaa fyysistä kipumuutosta liittyy tähän teemaan. Fyysiset kehomme täytyy virittää vastaamaan tätä energiaa ja se todellakin voi aiheuttaa tuntemuksia myös fyysisessä sydämessämme, puhumattakaan siitä, että se vie meidät kohti todempaa itsemme kohtaamista ja kuuntelemista. 

Tämä ajanjakso saattaa sieluja yhteen ihmeellisellä tavalla, jota emme ole pitkään aikaan nähneet tai kokeneet. Uudelleen ryhmittymistä sydänenergian kautta sekä uusien tehtävien vastaanottamista ihmiskunnan parantamisen hengessä. Sitä voimme odottaa ihan uudella tasolla tapahtuvaksi. Mikä ilo onkaan tässä ajatuksessa ja suunnitelman voimassa. Olemalla avoin, rehellinen ja vastaaottavainen, me kohtaamme ne sielut, joita kenties olemme odottaneetkin, jotta oma kehityksemme jatkuisi ja henkinen työmme yhteenliittymällä voimistuisi. Kokonaisuuden parhaaksi. Sitä kohti vahvana ja luottavaisena. Aamen<3

Avainsanat: kuunpimennys, syyspäiväntasaus